Hirdetés

Úgy tűnik, lesznek mikrotranzakciók a Crash Bandicoot 4-ben

|

Azt még pontosan nem tudni, miért fizethetünk, de érdemes készülni rá, hogy a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ban költekezhetünk is.

Hirdetés

A múlt héten bejelentette az Activision, hogy teljesen új résszel bővül a Crash Bandicoot sorozat, és október 2-án megjelenik a Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az xboxos termékadatlapot is fellőtték, mely elárult néhány újabb részletet a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Egyrészt kiderült, hogy teljes, 20 990 Ft-os árra számíthatunk, másrészt megtudtuk az apróbetűs részből, hogy lehetőségünk lesz játékon belül vásárolgatni ezt-azt. Valószínűleg skinekről lehet szó, ha már a digitális előrendelőknek is azok járnak, de konkrétum nem szerepel az oldalon. Az Activision azért kitanulta már az évek során, hogy hogyan ne idegesítse fel mikrotranzakciókkal a játékosokat, most is arra számítunk, hogy a megvásárolható cuccok kihagyásának semmilyen hatása nem lesz a játékmenetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)