Hirdetés

Steep - videón december legmenőbb játékosai

|

A Ubisoft egy hangulatos videóba gyűjtötte össze a Steep első hónapjának legmenőbb extrém sportolóit.

Hirdetés

Megjelent a teljesen nyitott világú Steep, a sportjátékok rajongói pedig azonnal rá is pörögtek a témára. A kiadó most meg is jelentetett egy Riders of the Month című videót, amelyben bemutatják a hónap legjobb, legextrémebb játékosainak trükkjeit.

A játékosok a Twitteren tudták beküldeni a felvételeiket a #SteepCommunity és a #SteepGame hashtagek segítségével, legyen szó hihetetlen trükkökről vagy oltári nagy pofára esésekről.

Természetesen nem ez lesz az utolsó Riders of the Month összeállítás, hiszen ahogy a nevéből is következik, a csapat minden hónapban meg fog jelentetni egy hasonló videót, szóval ha megvan nektek a játék, akkor továbbra is érdemes dolgozni a minél ütősebb mutatványokon.

Egyébként hogy tetszik a Steep?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)