Hirdetés

Több, eddig még be nem jelentett Ubisoft cím is felbukkant a neten

|

Színészek önéletrajzai buktatták le a Ubisoft új projektjeit.

Hirdetés

Nem csak az Assassin's Creed Compliation névre hallgató és több platformra is tervezett gyűjtemény került fel a német Media Markt honlapjára, hanem több rejtélyes kódnevű projekt is, amelyek más forrásokban is feltűntek már. 

Hirdetés

A Media Markt adatbázisában megjelent egy Project Bowmore nevezetű cím is (PC, PS4 és Xbox One platformokkal), amelyet azóta ugyan eltüntetettek az illetékesek, azonban már ennyi idő is elég volt hozzá, hogy néhány felhasználó bővebben is utánanézzen a dolognak. Kutakodásukat siker övezte, így számos színész és színésznő önéletrajzában találtak rá a Bowmore kódnévre, több honlapon is. A Bowmore mellett olyan referenciák is szerepeltek a művészeknél mint a "Project Rocket", "Project Dose" és a "Project Aegyptus", amelyek azóta érdekes módon eltűntek az internetről - sőt, a Bowmore teaser trailerén dolgozó színésznő, Rebekah Watts profilja teljesen felszívódott a honlapról. 

Vajon azért tüntették el olyan gyorsan a titokzatos projekteket, mert a bejelentésükre készülnek? Remélhetőleg hamarosan beavat minket a részletekbe a Ubisoft. Szerintetek mik lehetnek ezek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)