Hirdetés

Ubisoft - Osiris is pihen

|

Nagy a keverés a Ubisoft háza táján, de egyelőre ne számítsunk bejelentésre.

Hirdetés

Rossz hírt kell közölnünk az Assassin's Creed illetve a Prince of Persia rajongókkal, sőt úgy általában mindenkivel. A tegnap kiszivárgott Osiris trailer ugyanis csak ennyi, egy trailer. A Ubisoft mai nyilatkozata szerint az Osiris ugyan egy létező projekt, de egyelőre parkolópályára került, csakúgy mint a Prince of Persia. Pedig a trailer szerint az Assassin's Creed csapata van(volt?) a fejlesztés hátterében. Tavaly ugyebár már kikerült a világhálóra egy képecske, ennek okán volt feltételezhető, hogy a 2010 óta pihiző Prince of Persia térhet vissza. Sajnos nem ez a helyzet, legalábbis jelen állás szerint. Az igen szűkszavú Ubisoft nyilatkozat csak annyit közölt, hogy a traileren látható projekt jelenleg szünetel. Ez biza nem sok infó, de legalább nem kell tvább fél lábon állnunk várva a nagy bejelentést és a levegőt is kifújhatjuk. Akkor viszont miben mesterkedik a Ubisoft?

Hátha valaki lemaradt róla tegnap:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)