Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - 3. lett a karakter, amit a Twitch chat irányított

|

Tudtuk, hogy előbb-utóbb beindul majd a Twitch Plays PlayerUnknown's Battlegrounds, de azt nem sejtettük, hogy a trollok ellenére is ilyen jól teljesít majd a dolog.

Hirdetés

Volt már Pokémon, Hearthstone, Fallout 3, sőt, még Dark Souls végigjátszás is úgy, hogy a karaktert a Twitch chat irányította különböző parancsokkal, mostanság pedig a PUBG csatamezőin próbálkoznak azok, akik meg akarják keseríteni az életüket.

Természetesen harcban nem olyan effektív ez a fajta irányítás (ennek ellenére már van 4 killje a chatnek, de ezeket olyan játékosok ellen hozták össze, akik tudták, miről van szó), így a srácok inkább a lopakodást helyezték előtérbe. Ezzel a módszerrel pedig már többször is sikerült a TOP 10-ben végezni, sőt, egyszer egészen a dobogó harmadik helyéig jutottak, míg valaki el nem ütötte őket egy Daciával (a kör 02:22:00-nál kezdődik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)