Hirdetés

Travis Scott a Fortnite-ban ad koncertet, rengeteg extra tartalom kíséri

|

Ha nem csak a koncertbe hallgattok bele, de teljesítitek a rapperhez kapcsolódó kihívásokat a játékban, akkor egy csomó jóság ütheti a markotokat.

Hirdetés

Nem Travis Scott az első előadó, aki az Epic Games elképesztően népszerű játékában villogtatja meg, hogy digitálisan is képes ütős koncertet összehozni, hiszen tavaly Marshmello csapott bulit a Fortnite-ban. Ahogy azt az Epictől megszokhattuk, nem pusztán egy koncerttel készülnek, de jó pár, a rapperhez köthető tartalmat is bezsebelhetnek, akiknek nem derogál néhány kihívás teljesítése. 

Hirdetés

Magukra a koncertekre április 24-én délelőtt 10 órakor, illetve április 25-én délelőtt 11 órakor kerül sor. Már az ezeken való részvételért is húzhattok be cuccokat, de az igazi jóságokra akkor tehettek szert, ha teljesítitek a kihívásokat is. Hogy egészen pontosan mik lesznek ezek, azt egyelőre csak adatbányászoktól tudjuk, de előreláthatólag lesz köztük egy új glider, emote-ok, töltőképernyők, Travis Scott skinek  és egyéb jóságok, melyek így festenek majd:

A teljesítendő kihívások között olyanok lesznek, mint hogy táncoljunk 10 másodpercig bizonyos helyszíneken, ugráljunk 5 különböző Astro headen (a rapper fejét mintázó szobrok), vagy látogassuk meg a színpadot a Sweaty Sandsnél (erről képet láthattok a fönti  galériában).

Egészen biztos, hogy hamarosan az Epic Games is elkezdi csorgatni az infókat az eseményekről, tehát érdemes lehet odafigyelni a közösségi felületekre azoknak, aki nem szeretnének lemaradni a rapperhez köthető tartalmakról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)