Hirdetés

Train Jam 2014 - fejlessz játékot vonaton!

|

A legjobb ötletek általában nem egy ingerszegény iroda falai között, hanem a a legváratlanabb helyen törnek az emberre. Mondjuk egy vonaton.

Hirdetés

Március 17-én kerül megrendezésre a játékfejlesztők éves konferenciája, a Game Developers Conference. A San Franciscóban megrendezésre kerülő rendezvényre rengeteg embert várnak, legyen az akár indie fejlesztő, vagy egy nagy múltú stúdió vezető dizájnere.

Az ilyen konferenciák előtti utazás általában hosszú és unalmas, ám egy indie fejlesztő, bizonyos Adriel most egy fantasztikus ötlettel állt elő. A Train Jam névre keresztelt esemény közvetlen a konferencia előtt, március 13. és 15. között zajlik majd, méghozzá nevéhez illően egy vonaton. A Chicago - San Francisco távot teljesítő vonat menetideje 52 óra, ennyi idő pedig pont megfelel arra, hogy a fejlesztők megismerkedjenek egymással, megosszák az elképzeléseiket, új ötletekkel álljanak elő. A tervek szerint az adott téma alapján csapatokban dolgozó fejlesztők egy vagy több kész játékkal is előállnak majd, mire megérkeznek a nyugati partra, de ez már csak a résztvevők kreativitásától függ. Reméljük nem egy Train Simulatorral állnak elő. Bár azért annak is örülnénk.
 

A résztvevők két nappal a konferencia előtt már megérkeznek majd a helyszínre, így kényelmesen felállíthatják majd a saját standjukat. A vonatjegy fejenként 180 dollárba kerül, az érdeklődőknek pedig még pont egy hetük van jelentkezni a Train Jamre. 

Jópofa, ha valaki kedvet kapott, itt vásárolhat jegyet a készlet erejéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)