Hirdetés

Tovább menetel az AMD

|

Az AMD piaci részesedése tovább nőtt fő riválisával szemben. A két nagy szerepet cserélt: az Intel a szerverpiacon, az AMD a notebookok között erősödött.

Hirdetés

A Mercury Research legfrissebb adatai szerinta szeptember 30-án lezárult harmadik pénzügyi negyedév végén az intel 76,1, míg az AMD 23,3 százalékos részesedést tudhatott magáénak az asztali gépek, a notebookok és a szerverek összesített piacán. Tavaly ez az arány még 80,7 kontra 17,7 százalékos volt az Intel javára, aki akkor még egyértelműen uralta a notebook-eladásokat; az AMD főleg szerverfronton ért el jelentős eredményeket. Mára a tendencia megfordulni látszik: míg az Intel fokozott erőfeszítéseit siker koronázta, és megerősítette állásait a szerverek piacán, az AMD azonban sikeres támadást indított a notebook-processzorok területén.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)