Hirdetés

Tovább késik a Singularity?

|

Meg nem erősített források szerint veszélybe került a Singularity év eleji premierje.

Hirdetés

Az Activision Blizzard még tavaly ősszel jelentette be, hogy kimenekíti a Raven Software időmanipulációval operáló sci-fi FPS-ét a karácsonyi zsúfoltságból, nehogy véletlenül a Modern Warfare 2 elől halásszon el játékosokat, vagy fordítva.



A profitmaximalizálás szent céljával zászlaján a Singularity immáron egy 2010 elejére szóló tágabb időintervallumot célzott meg, ám a GameStop értesülései szerint ez már nem tűnik tarthatónak. Hogy a minden korábbinál öldöklőbbnek ígérkező tavaszi verseny, vagy az extra fejlesztési idő igénye okán, nem tudni pontosan, a kiadó június elsejére tette a megjelenés dátumát. Ezt állítja legalábbis a szóban forgó üzletlánc.
Más kérdés, hogy a Singularity hivatalos oldalán tavaszra tervezett megjelenésről olvashatnak az érdeklődők, az Activision illetékese pedig újságírói megkeresésre reagálva csupán annyit közölt, hogy ők nem kommentálnak spekulációkat és pletykákat. A Singularity még nem rendlelkezik megjelenési dátummal.



Szerintetek sikerül a Raven srácainak tavaszig befejezni a játékot, vagy inkább valószínű a nyári időpont? Egyáltalán tetszik nektek az időutazásos és időmanipulációs téma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)