Hirdetés

Tomb Raider mozi: Veszélyben Angelina Jolie szerepe?

|

Felreppent pletykák szerint a Transformers főszereplőnőjére bíznák Lara Croft szerepét a harmadik Tomb Raider filmben.

Hirdetés

A spanyolajkú lakossághoz szóló Europa Press beszámolója szerint a Transformers csinos mezőföldje (legeltetjük rajta szemünket), Megan Fox játszhatja el Lara Croft szerepét a soron következő, egészen pontosan harmadik Tomb Raider mozifilmben. Ha hihetünk a magazin értesüléseinek, akkor valamikor 2011-ben már izgatottan morzsolgathatjuk kezeinket a jegypénztárak előtt. Hivatalos cáfolat vagy megerősítés nem látott napvilágot, bármennyire is fáj, de pletykaként vagyunk kénytelenek kezelni Megan Fox testét, azaz esetét. Mivel Angelina Jolie jelen pillanatban is magánrepülőgépén utazgat és kutat árván maradt gyermekek után, ha mégis kikerekedik egy harmadik Tomb Raider mozi, akkor feltételezhetően időhiányban nem tudná vállalni a rábízott feladatokat. Mit gondoltok kedves GameStar Online olvasók, az alábbi képen látható hölgyemény illik Lara Croft személyiségéhez? A „testét poént" már előttük, így arra nem is kérdezünk rá.

Megan Fox

megan_fox.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)