Hirdetés

Titkos szerepjátékot fejleszt az inXile

|

A Bard's Tale felújítása óta nem sokat tudni, az inXile stúdióról, most azonban kiderült miben mesterkednek a srácok.

Hirdetés

Talán akad még, aki emlékszik a The Bard's Tale nevezetű ősrégi RPG-re. Aki nem, annak talán a pár éve felújított verzió lehet ismerős. Sikeresnek éppen nem volt nevezhető,pedig a sztori rettenetesen jó volt, az akció orientált RPG szerűség azonban valami miatt nem lett anyagi siker. Az inXile nem is nagyon adott életjelet azóta magáról, de szerencsére nem tűntek el teljesen a srácok. Kiderült, hogy egy alapvetően egyjátékos RPG-t fejlesztésébe fogtak, és nagy ügyesen megszerezték maguknak Jason Andersont, aki a Fallout széria első részének egyik megalkotója volt. Anderson eddig az Interplay által babusgatott, Fallout témájú MMO-n dolgozott, azonban amikor látta, mi készül az inXile boszorkánykonyhájában, úgy döntött, neki ez jobban fekszik. Elmondása szerint, az MMO sosem volt az ő világa, és bár a készülő inXile projektről semmit nem árulhatott el, az biztos, hogy egy klasszikus, egyjátékos módra kihegyezett, sztori orientált, karakterközpontú játék lesz. Ahogy kiderül valami érdekesség, közöljük menten, addig is lehet egy újabb RPG-t feljegyezni a várt játékok közé. Az inXile stúdiót amúgy Brian Fargo alapította, még 2002-ben, aki anno, az Interplay megszületésénél is bábáskodott. Ezidáig egy játékok jelent meg, a fent említett The Bard's Tale, és elméletileg idén nyáron érkezik a Heist című alkotásuk.

 

falloutdesigner.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)