Hirdetés

Titánhullás, Half-Life 3 bejelentés, S7ar Wars - mi történt a héten?

|

Ha nem is piros hó, de titánok azért hullanak az égből, miközben majdnem bejelentették a Half Life 3-at és láttuk a Star Wars VII állítólagos logóját. Meg ellőttünk egy zseniális szóviccet, ami már régóta érlelődött HP-ban.

Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje. Hosszas brainstorming eredménye ez, és mi tényleg hosszasan brainstormingolunk, nem csak belebüfögjük a levegőbe, hogy „legyen mondjuk Hogyan rohanj a veszTEDbe”. A Miss DayZ Sofőrje miatt senkinek nem akartuk sárba nyomni a fejét, részben azért, mert HP találta ki, részben meg azért, mert szerintünk zseniális. Jót nevettünk, mindenkinek megmaradt a munkahelye, lépjünk is tovább az elmúlt hét legérdekesebb híreire.

Na jó, nézzétek meg az első részt, és AZTÁN lépjünk tovább. 

Megnéztétek? Továbbléphetünk? Jajj, de jó ugyanakkor. Maradjunk még egy kicsit a GameStar portáján, vagy portálján, merthogy ez itt az internet, tele portálokkal, és a GSO is egy közülük. Még nem az egyetlen. Még. 
 

A GameStart annyira sokrétű, hogy már majdnem az Alföld. A Miss DayZ Sofőrje mellett daev és Sirius elkezdte végigjátszani a South Park: The Stick of Truth-t is, és mivel ők először játszanak vele, még sok mindent nem értenek, bosszankodnak ezen, nem haladnak a sztorival. Ejnye-bejnye. Mindenesetre itt az első, a második és a harmadik rész, pótoljátok a lemaradást, mert folytatni fogjuk. Megjelent a Titanfall is, nem bírtuk megállni, hogy ne játsszunk vele élőben, és mint minden élő adást, úgy ezt is visszanézhetitek. Hát milyen jó már ez az internet, nem?
 

Egyébként kiszivárogtattuk, hogy a 2014/03-as GameStar teljes játéka a Trine 2: Complete Story lesz, és azt is megtudhattátok, hogy a következő GameNight fő témája a Diablo III: Reaper of Souls. Bizony, lesznek nyeremények, meg játékok, meg dolgok, meg jó móka, és meséltem már nektek arról a hotdogról, amit a bejáratnál lehet kapni? Jajj, srácok, hát az valami mennyei. És olcsó. És laktató. És tápláló. Egyetek GameSt...vagyis hotdogot.
 

Ha virslik nem is, titánok azért bőven hullottak. Megjelent ugyanis a Titanfall Xbox One-ra és PC-re, az Xbox 360-as verzió viszont még mindig készül, de nem várunk sokat tőle, főleg annak tudatában, hogy még 720p-s felbontást sem tud. A felbontás egyébként a bétához képest nem javult, de az új trailerek azért igencsak bejönnek. Daev is pozitívakat írt a Titanfall tesztben, a cheaterek viszont ronthatnak a játékélményen, és nem mindenki tud 48 GB szabad helyet felszabadítani. Egyébként pont így kerültek titánok a GSO-ra:
 

Jött más játék is, Wolfi kisírt szemekkel adta le a Dark Souls II tesztet és most már tudja, hogy van nehezebb dolog a tigrisbukfencnél. Ahogy azt a fejlesztők megígérték, karaktere kínok közt halt meg, de nem tudja már, hányszor. Ezen segítene az első részhez készített számláló, de a lelki világán valószínűleg rontana.
 

Nem csak megjelenésekből, de ezekhez kapcsolódó vagy tökre nem kapcsolódó bejelentésekből is volt néhány. Megjött végre a Hearthstone, és azért is érdemes játszani vele, mert ha három meccset megnyertek, kaptok a WoW-hoz egy kéken világító lovat, X-zibit ajánlásával. Pimp My Horse, mennyire szeretnénk egy ilyet. Szeretnénk még sok mást is, például játszani a The Witcher 3: Wild Hunttal, de sajnos nem fogunk tudni jövő februárig. A tök más, de azért még mindig RPG-nek számító WildStar viszont júniusban jön, a The Incredible Adventures of Van Helsing II meg áprilisban, úgyhogy amelyik RPG-fan ezek után még azt mondja, hogy unatkozik, az bizony játsszon akcióhősökkel.. Vagy a Galaxis útikalauz stopposoknak új játékváltozatával. Esetleg megvárhatja a körökre osztott RPG-k csoportjába beröppenő Angry Birds Epic-et, vagy előrendelheti a World of Warcraft: Warlords of Draenort, jó pénzért pedig fel is boostolhatja karaktereit.
 

 

Ha nem vagytok RPG rajongók, akkor várjátok ki a Crazy Taxi: City Rush-t, mert lehet, hogy tök jó lesz. Teszteljük majd tutira, ha egyszer leszokok az Adventure Time - Card Warsról, már csak pár kattintás választ el attól, hogy megrendeljem a valódi paklit. Nincs is jobb érzés, mint malacot vetni.
 

Bemutatkozott egyébként az új Steam kontroller is (és láttuk az Amazon irányítóeszközét), amiből kivették az érintőkijelzőt, a gomboktól meg tök olyan lett, mint bármely más kontroller, de azért azok a tapifelületek megkülönböztetik. A világ még nem érett meg az teljesen érintős megoldásokra. A Razer új gamer laptopjain is van ám érintőfelület, sőt, az egyiknek maga a képernyője is érintős. Lemezmeghajtó egyikben sincs, jókor találja ki a Sony az egy terás Archival Disc-et. Erre meg már senki nem fog emlékezni:
 

Mondjuk ezen a gépen én pont nem látok CD meghajtót, de értitek a viccet. Hogy mi a humor forrása. Azért nem olyan vicces dolgok is voltak ám, például a Facebook-videós vírus, ami azt ígérte, hogy ismerőseink pornóvideóját nézhetjük meg, vagy a Half-Life 3 bejelentés, ami nem is volt bejelentés. A valóságban lezajló GTA jelenet meg aztán végképp nem játék, de azért a játékban is óvatosan kell mészárolni, mert az NPC-knek is vannak érzései, ahogy a League of Legends játékosoknak is, az egyik profi például öngyilkos akart lenni. Szomorú dolog ez, de örömtelibb, hogy játékostársai mindjárt a segítségére siettek. A Flappy Bird-addiktok meg kapnak plüss kontrollert. Van még olyan, hogy Flappy Bird-addikt?

 

Oh. Annak a srácnak, aki elérte az egymillió Gamerscore-t Xbox Live-on, legalább ezzel nem kellett játszania. Lehet persze fejtegetni, hogy ezt hogy meg mint, de elveszi a figyelmünket a Watch Dogs megcsúnyulása. Reméljük, hogy legalább a PC-s verzió szép maradt, és nem hiába könyörög a 6 GB RAM-ért. Ha már egy pre-alpha játék is lehet áll-lerángatóan szép, akkor miért ez ne lehetne?

Végezetül olvassátok el a hét HP agyából kipattant tesztjét a The Walking Dead Season Two Episode 2 - a House Dividedről, jutalmazzátok meg őt ezzel a Miss DayZ Sofőrje poénért, magatoknak pedig vegyetek valamit a hétvégi PC-s leárazások utolsó óráiban. Jövő héten pedig „Vegyetek GameStart!”, mert jön az új lapszám, ujjé! Ja, és szorítsatok, hogy ne ez legyen a Star Wars 7 végleges logója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)