Hirdetés

[18:00] GameStart Live - Titanfall livestream

|

Ma este 18:00-tól csatlakozhattok daevhez, Siriushoz és Beashez egy pár órányi gondtalan titános mókára. Megérkezett a Titanfall és mi el is visszük egy körre.

Hirdetés

A Titanfall hamarosan kis hazánkba is megérkezik, de amíg nem tudja minden FPS-rajongó rátenni a mohó kis mancsait, addig sem marad senki futurisztikus csodaháború nélkül.

Ma este 18:00-tól a GameStar YouTube csatornáján egy élő streamben nézhetitek végig első bizonytalan lépteinket a Titanfall publikus szerverein. A zárt korai hozzáférés magánya után rászabadulunk a népre és teljesen elölről, veletek együtt vágunk bele a kalandba. Izgi lesz.

)

Az adást itt és YouTube csatornánkon is követhetitek. Ha bármilyen kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, akkor nyugodtan tegyétek fel, igyekszünk majd követni a hozzászólásokat.

Ha esetleg sem belőlünk, sem pedig a Titanfallból nem lenne még elegetek, akkor később csatlakozzatok Sirius saját csatornáján induló streamhez is, ahol mi hárman folytatjuk majd a gondtalan lövöldözést.

)

Iratkozzatok fel mindkét csatornára, hogy le ne maradjatok az új videókról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)