Hirdetés

Titanfall 2 - viselhető sisakkal jön a legnagyobb gyűjtői?

|

Idő előtt felkerült a netre két kép, melyeken valószínűleg a Titanfall 2 két gyűjtői kiadása szerepel. Mindkettő elképesztő.

Hirdetés

Nagy dolgokat ígér a Respawn Entertainment a Titanfall 2 kapcsán. Lassan kezdjük elhinni, hogy a játék tényleg jó lesz.

Ha az nem is, a gyűjtői kiadások biztosan - már ha ezek tényleg a végleges csomagok. A Rvckvs által összeállított két gyűjtői közül a "kisebb" a Standard Edition, melyben egy világítós mellszobor, egy sál, egy paracord karkötő, felvarrók, jegyzetfüzet, kártya formájú pendrive nyakbaakasztóval,art printek, és az alapjáték találhatók meg.

Aki ennél is többre vágyik, annak az Uber Edition lesz az igazi, amihez nem járnak a printek, a szobor helyét pedig egy 1:1 arányú pilótasisak veszi át, amire felszerelhetjük a szintén a csomag részét képező lámpát és lézerirányzékot. A fénye kékre vagy pirosra állítható.

Mint ahogy az a képek alján is olvasható, a tartalom változhat, a képen látott tárgyak pedig nem méretarányosak egymáshoz képest. Már csak egy napot kell várni a játék bejelentésére, az EA holnap esti konferenciáját a linken követhetitek velünk együtt élőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)