Hirdetés

The Witcher DuelMail - játssz Witchert a böngésződben!

|

A CD Projekt RED verekedős flash játékot készít nagy sikereket elért szerepjátékának karaktereit felhasználva.

Hirdetés

A zárt béta stádiumba lépett DuelMail lényege, hogy három karakterosztályból kiválasztva a számunkra leginkább szimpatikusat összecsapjunk más játékosokkal, és - jó esetben - felülkerekedjünk rajtuk. A játszma úgy zajlik le, hogy előre meghatározunk egy mozdulatsort, mellyel karakterünk küzdeni fog, majd elküldjük a kihívást ellenfelünknek, aki erre megpróbál egy olyan választ kitalálni, mellyel ő kerül ki győztesen az összecsapásból. Ezután a két karakter harcol, az erősebb és taktikusabb győz, a győztes tapasztalati pontokat és fegyvereket kap. A fejlesztők ígéretei szerint a játék komoly minőséget fog képviselni, ezzel kiemelkedve a hasonszőrű flash alapú mókák közül, valamint a tartalom is folyamatosan frissülni fog. A nyílt béta egy hét múlva (április 7-én) indul, a végleges verziót pedig május 9-én tervezik fellőni.

duelmail.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)