Hirdetés

The Secret World - nyílt hétvége ezen a héten

|

A FunCom misztikus/kalandjátékos mmorpg-jét most mindenki megismerheti.

Hirdetés

A The Secret World tipikusan az a játék, amely egyediségével igencsak megosztja a játékosokat - lelkes rajongói mellett ellenzői is vannak jócskán. (aki esetleg beletekintene egy kis béta videóba, íme)

Most mind a két társaság bizonyíthatja igazát, ugyanis a játék egy hónapos születésnapi bulit tart, amely keretében nyílt hétvégét hírdettek, amely pénteken 18 órától (magyar idő szerint) hétfőn reggel nyolcig (magyar idő szerint) tart majd. A The Secret World használatához csupán egy regisztrációra (Itt lehet megtenni a blog jobb oldalán a Join the Celebration Weekend felirat alatt) és a kliens letöltésére van szükség ebben az időszakban. 

Minden játékos 15 ingyenes tüzijátékot kap az ünneplés idejére, emellett a Funcom egy ranglistát is felállít a 100 legjobb probléma megoldónak. Aki másoknak segít, az egy in-game pólót kaphat és 1200 pontot, amely a bónusz 30 misszió megoldása esetén. 

Aki kiváncsi a The Secret Worldre, az igen egyedi megoldásokkal és sztorival operáló játékra, most próbálja ki - pénteken eljön a lehetőség.  

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)