Hirdetés

The Evil Within 2 - 34 percnyi játékmenet a Bethesda horrorjából

|

A túlélőhorrorban különböző szörnyetegek törnek majd az életünkre, ami mondjuk nem annyira félelmetes, mint elsőre gondoltuk volna.

Hirdetés

A PC Gamer jóvoltából láthatunk 34 percnyi játékmenetet a The Evil Within 2-ből. A kipróbált demó kontextus nélkül dobta be a kollégát a játék egyik akciósabb részébe. A lövöldözésé volt a főszerep, ami így nem igazán volt különösebben félelmetes. Mondjuk a végtagokból álló szörnyeteg elég undorítóan néz ki.

Hirdetés

A játék jól láthatóan a Resident Evil és a Silent Hill között mozog. Lesz jumpscare dögivel, meg furán összetákolt ijesztő ellenfél. Aki szereti ezt a fajta horrort, az biztosan élvezni fogja, mert egyébként a játék egyáltalán nem néz ki rosszul, és a hangulata is megvan.

A The Evil Within 2 megjelenése október 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)