Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - tízmilliós a siker

|

Eddig is tudtuk, hogy a Skyrim üzletileg jóval felülmúlta a várakozásokat.

Hirdetés

Hallottunk már adatokról, toplistákról, amelyekből kiderült, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim bizony hatalmas siker. Most végre érkeztek hivatalos adatok is.

A Bethesda sajtóközleményben közölte, hogy a boltokba szállították a játék tízmilliomodik példányát. Ezzel egy időben a The Elder Scrolls V: Skyrim bevételei elérték a 650 millió dollárt (150,5 milliárd forint)!

A PC-s verzió is szignifikáns sikereket aratott,hiszen háromszor annyit adtak el belőle, mint abban a hónapban bármely más PC-s játékból.

Jason Holtman, a Valve üzleti fejlesztési igazgatója is nyilatkozott: "A Skyrim minden idők leggyorsabban eladott PC-s játéka az idők során. Köszönhetően a Bethesda lelkesedésének, elkötelezettségének és annak, hogy megértették, hgoy a PC egy fontos platform a játék nagyon jó értékeléseket kapott., látványos volt a piackrakerülése és folyamatosan sok játékoshoz jutott el. Nagyon boldogok vagyunk, hgoy a Bethesda a Steamworks-öt használja mind a bolti, mind a digitális Skyrim támogatásához."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)