Hirdetés

The Elder Scrolls Online - most az Xbox One-osok játszhatnak ingyen

|

Míg a múlt hétvégén a PC-sek és a PlayStation 4-esek kaptak lehetőséget, a következőn az Xbox One-osokon a sor.

Hirdetés

Nem mintha így az őszi szezon közepén nem volna miből válogatni, de az ingyen dolgoknak mindig tudunk örülni. Reméljük volt időtök kipróbálni a The Elder Scrolls Online-t, ami ugyan nem lett álmaink The Elder Scrolls MMO-ja, de kipróbálni érdemes.

November 23-án reggel 6:01-től november 27-én reggel 5:59-ig minden Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonos letöltheti a játékot, és annyit játszhat, amennyit nem szégyell. 80 GB-nyi adatról van szó, szóval érdemes minél hamarabb elkezdeni, ha ki akarjátok használni a lehetőséget. Mindenki, aki belép, kap 500 koronát, amit bármire elkölthet, és ha úgy dönt, az ingyenes hétvége alatt vagy után megveszi a játékot, onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Emellett mindenki, aki jelentkezik, részt vehet a Trip of a Lifetime nyereményjátékban, melynek öt nyertese a világ öt egzotikus pontjára juthat el. Erről bővebb infót a linken találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)