Hirdetés

The Banner Saga 3 - Kickstarteren a viking történet lezárása

|

A Stoic ismét a közösség segítségét kéri, hogy teljesen függetlenül készíthessék el a The Banner Saga 3-at, amiben végéhez ér a három éve elindított történet.

Hirdetés

Ugyan a második rész valószínűleg jó néhány példányban elkelt a különböző platformokon, a sorozatért felelős Stoic szeretné bármilyen külső céges befektetés - és így befolyás - nélkül elkészíteni a The Banner Saga 3-at. Ennek érdekében pedig a záróepizód elkészítésében is a rajongók segítségére számítanak.

A mindössze hétfős csapat nemrég lőtte fel a záró epizód közösségi finanszírozó oldalát, ahol első körben kétszázezer dollárnyi támogatást kérnek a Kickstarter népétől. A kampányt elindító videóban elmagyarázzák, hogy erre azért is van szükség, hogy ismét felbérelhessék az előző rész során már bevont ausztrál hangtechnikusokat és az igazi autentikus északi hangzást nyújtó izlandi szinkronszínészeket. A Banner Saga 3 zenéjét egyébként ismét a zseniális Austin Wintory szerzi majd, úgyhogy biztosak lehetünk, hogy ezen a téren sem lesz gond a játékkal.

Mivel még a gyűjtés elején járunk, a további, a játékot bővítő finanszírozási célokról, a megjelenési dátumról, vagy az esetleges platformokról még nem esett szó. Bár mivel az első két rész PC és konzolok mellett mobileszközökre is kijött, nem valószínű, hogy ez megváltozik.

Ti mit vártok a Banner Saga 3-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)