Hirdetés

Tennis Elbow 2011 bejelentés

|

Mostanában nincs túl sok tenisz-program sajnos...

Hirdetés

A Tennis Elbow 2011 egy olyan tenisz szimulátor, amely könnyű és intuitív - emellett igen mély játékmenettel rendelkezik.

Ebben a játékban taktikai tehetségre, erős koncentrálóképességre és gyors reflexekre lesz szükség. emellett még nem árt az éles szem a következő ütés jó megválasztásához.

Minden, a valóságban is előforduló ütésfajta rendelkezésre áll: a nyesés, átemelés, pörgetés stb...

A játéknak több nehézségi szintje is van, így bárki játszhat vele - a megfelelő ütéshez például egy vizuális segítőrendszer is rendelkezésre áll.

A Tennis Elbow 2011 minden idők egyik legkomplexebb verseny-modelljével rendelkezik, amely 3000 játékost követ végig 36 éven át - ehhez éves szinten 300 különböző szintű verseny járul hozzá.

A játék előző változata a Tennis Elbow 2009 volt - azóta a legfőbb változások: 3D pályák rengeteg kamerabeállítással és fejlesztett fáradtság-szimulációs rendszerrel.

Tennis Elbow 2011 demó

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)