Hirdetés

Team Fortress 2 - végre érkezik a rangsorolt matchmaking

|

A Valve egyre közelebb van ahhoz, hogy végre befejezzék az évek óta tervben lévő kompetitív matchmakinget, ami a játékosok teljesítménye alapján rakja össze a meccseket.

Hirdetés

A Valve több éve mondogatja már, hogy készülnek a Team Fortress 2 rangsorolt meccskereső rendszerével, de még csak most jutottak el odáig, hogy tesztelhető is legyen a cucc. Több fázisban megy majd a béta.

Létrejött egy teszt Steam Group, amibe be kell lépnetek, ha ki akarjátok próbálni a módot. A béta teljes menetrendje és szabályzata itt olvasható. A jelenlegi rendszer úgy működik, hogy vagy keresel magadnak egy szervert, vagy a rendszer keres neked. Sajnos olyan lehetőség még nincs, hogy a teljesítményed alapján bedobjon egy meccsbe, de most ezt próbálják megoldani a fejlesztők.

Már csak attól tartok, hogy ez picit túl kevés, és túl későn. Ahogy a streameken és a kompetitív szcénán látni lehet, egyre több profi TF játékos távozik, és csatlakozik az Overwatch csapatokhoz. Mivel több évet játszottam a Team Fortress 2-vel kicsit fáj a szívem, de ha nem lép valami ennél sokkal nagyobbat a Valve, akkor ez kevés lesz a versenyszerűen játszó réteg megtartásához. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)