Hirdetés

Tartsd melegen a barátnőd!

|

Nyerj egy divatos derékmelegítőt hölgyismerősödnek (vagy akár magadnak) az Electrose nyereményjátékában!

Hirdetés

Itt a tél és röpködnek a mínuszok, amikor még a farkasoknak is a torkára fagy az üvöltés. A megfelelő téli öltözet megválasztása tehát létkérdés, de a vastag télikabát nem teljesen az a ruhadarab, amit a vékony és csinos ruhákat kedvelő hölgyek örömmel viselnek. Kérdezd csak meg őket!

A lollee derékmelegítő viszont a lehető legideálisabb ruhadarab, ha divatos és pillevékony módon szeretnénk melegen tartani barátnőnket, vagy akár magunkat. Most női szakosztályunk az Electrose SMS nyereményjátékában nyerhettek lollee ajándékcsomagokat, amelyek tökéletes ajándéknak számítanak a téli időszakban. Az Electrose lollee nyereményjátékáért erre fáradjatok.>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)