Hirdetés

Szolgálati közlemény

|

Kedves Látogatók! Mint tudjátok, a színfalak mögött szorgos manók (ZeroManó vezetésével) gőzerővel fejlesztik az új GameStar Online-t, ezért bekövetkezhetnek kisebb-nagyobb leállások. Ma be is következtek.

Hirdetés

Szeretett oldalunk (ez itt) a mai napon többször is tetszhalott állapotba került, de kérünk mindenkit, hogy gondoljon a Szent Célra (új GSO!) és legyen megértő. Mostanra minden visszaállt az eredeti kerékvágásba, reméljük a következő átállások zökkenőmentesebbek lesznek.
A mai leállás sajnálatos módon elhúzódott: a helyszínelés még zajlik, de vizsgálataink szerint nagy vonalakban annyi történt, hogy a szerverszobában veszett rozsomákok szabadultak el, akik kinevettek bennünket, összemorzsáztak mindent, rágyújtottak és csúnyán beszéltek, valamint megrágták a kábeleket és a nagy, központi, százezer terrabyte-os winchestert, amiből egy csomó adat kifolyt (de már feltöröltük). Ilyen egy durva világban élünk, őrület.

Megértéseteket köszönjük,
GameStar Team

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)