Hirdetés

Sziget 2. nap - Ajánló

|

A mai napon is érdemes kilátogatni a Sziget Fesztiválra, hiszen számos remek előadó ad koncertet.

Hirdetés

 

Tartalmas napnak néznek elébe a szigetlakók. Minden stílus kedvelője megtalálhatja számítását, hiszen többek között fellép a heavy metál "nagyöregje", a Judas Priest, de a 2008 óta fennálló angol elektropop duó, a La Roux is tiszteletét teszi az Óbudai-szigeten.

 

A programkínálatból szemezgetünk:

16.30-tól a La Roux boldogítja a nagyszínpad (fedőnevén Pop-Rock Nagyszínpad) nézőit.

 

A La Roux-val párhuzamosan, 17.00-tól az amerikai Xiu Xiu nevű, igazán egzotikus avantgárd együttes látható és hallható.

 

Este 6-tól a Good Charlotte zenél a Nagyszínpadon.

 

18.15-től a zseniális Lajkó Félix Palya Beával koncertezik a Világzenei színpadon.

 

18.30-tól a magyar ColorStar-t láthatjuk az A38-Wan2 színpadon.

 

7-től a Rock-Metál színpadon a német Helloween-ra lehet tombolni.

 

Mindeközben az Európa Színpad kevésbé ismert, de remek együttesekkel lesz teli. 17.30-tól a szlovák Elvis Jackson, 19 órától pedig a finn Ismo Alanko & Teho lépnek fel.

 

19.45-től az angol Kasabianra, 21.30-tól pedig a The Chemical Brothers-re lehet táncolni és ugrálni a Nagyszínpad előtt.

Sajnos ugyanebben az időben, 21.30-tól van a Gotan Project (Világzenei nagyszínpad), illetve a Judas Priest (20.30, Rock-Metál színpad). Nehéz a választás :)

 

Jó szórakozást mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)