Hirdetés

Száz free-for-all meccset nyert egymás után a Halo Infinite egyik kiemelkedő játékosa

|

Egy látványos glitch megtalálása után a Halo Infinite multiplayer módjában alkotott nagyot egy, a sorozatra szakosodott videós.

Hirdetés

Ugyan a Halo Infinite tesztünkben Chava és Grath arra mutattak rá, hogy a kampány befejezése lehetett az elsődleges cél, így a játék multiplayer módja csak annyi tartalommal jelent meg, amennyi feltétlenül szükséges volt az induláshoz. Ennek ellenére vannak olyan játékosok, akik minden szabad percüket a spartan páncélban töltik, aminek során van, aki glitcheket talál, míg más a többi játékos ellen remekel. És vannak olyanok, akiknek mindkettő megy.

Hirdetés

A Halo játékokra specializálódott Mint Blitz ebbe az utóbbi kategóriába tartozik, ugyanis még a játék hivatalos megjelenése előtt talált egy mókás kombót, amivel a 343 lövöldéjének fizikáját egy kicsit sikerült megbolondítania és ezzel elképesztő távolságokat áthidalnia a nyílt világban.

De most nem is ezért beszélünk róla, hanem a megsüvegelendő teljesítményért, amit egy nemrég publikált videójában mutatott be. Ebeen a Halo Infinite multiplayer módjai közül a free-for-allban (ahol nincsenek csapattársak, akik segíthetnék vagy hátráltathatnák) tűzte ki magának a célt, hogy ötven meccset nyerjen meg egymás után. Viszont ez olyannyira jól ment neki, hogy egy kis szépséghiba kivételével több mint száz mérkőzésben diadalmaskodott, ennek a legszebb pillanatait pedig meg is örökítette a lenti videóban.

A fent említett szépséghiba a játék kifagyásának köszönhető, amikor Mint Blitz kliense kényelmes, több mint tíz killes előny mellett omlott össze, így abban a meccsben a hivatalos statisztika szerint csak hetedik lett. De arra, hogy a technika ördöge helyett egy másik játékos győzte le, százöt mérkőzést kellett várnia, ami mindenképpen elismerésre méltó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A videó közben egyébként a 2021. legjobb játékai közé nálunk is bekerülő Halo Infinite fegyvereiről és taktikáiról is elmélkedik egy kicsit a videós, elmondása szerint például a korábbi részekhez képest kevésbé tudott a mesterlövészpuskákra támaszkodni, mivel azok ritkábban spawnolnak. A képsorokon látható továbbá egy érdekes taktika, amikor a semmibe történő lövöldözéssel hívja fel magára az ellenfelek figyelmét egy bizonyos pályarészen, ahol aztán a repulsor segítségével a mélybe taszította őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)