Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb World of Warcraft kiegészítő?

|

A Blizzard az elmúlt 15 évben 8 kiegészítővel igyekezett maradásra bírni a World of Warcraft játékosait.

Hirdetés

Fontos nap közeleg a World of Warcraft rajongóinak életében, ugyanis április 19-én, kedden a Blizzard leleplezi a World of Warcraft kilencedik nagy kiegészítőjét, amely adatbányászok szerint a Dragonflight címre hallgat, de mi az utóbbira azért nem vennénk mérget. Ettől függetlenül persze nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy hol foglal majd helyet a kiegészítők rangsorában.

A fenti linkre bökve megismerhetitek szerkesztőségünk legaktívabb WoW-veteránjának szubjektív szempontok alapján felállított sorrendjét, aminek értelemszerűen van egy első helyezettje is. Mivel ez nem feltétlenül egyezik a sajátotokkal, arra bátorítanánk benneteket, hogy voksolással tegyetek hitet amellett a kiegészítő mellett, amelyik szerintetek a legjobb a World of Warcraft eddigi történetében.

Hirdetés

A szavazás menete annyira egyszerű, hogy még az sem ronthatja el, aki ezelőtt sosem csinált ilyesmit. Mindössze rá kell kattintani a felsorolt válaszlehetőségek körül arra, amelyik rokonszenves. Ezután pedig rögvest megnézhetitek, hogy is áll a verseny. Annak pedig, aki az eredményekre kíváncsi, ám nem szólna bele a szavazásba (például azért, mert sosem WoW-ozott), ajánlott a legalsó opcióval élnie.

Aztán ha végeztetek, kommentben fejtsétek ki nyugodtan, hogy miért jobb a Wrath of the Lich Kingnél a Legion, vagy épp fordítva. Minden véleménynek van helye, amíg nem csap át személyeskedésbe és egymás kóstolgatásába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)