Hirdetés

Szavazz: kitartasz a PC mellett a vállalhatatlan állapotban kiadott játékok ellenére is?

|

Egymást érik a gyalázatos színvonalú PC-s megjelenések, ezért nem meglepő, ha valaki inkább konzolra vált.

Hirdetés

Azt gondolná az ember, hogy miután a Microsoft szinte az összes, a Sony pedig egyre több játékát hozza el a platformra, PC-snek lenni sosem volt még olyan jó, mint 2023-ban. Nos, a tapasztalatok épp az ellenkezőjét mutatják: egymást érik a rosszabbnál rosszabb PC-s verziók és trehány portok (The Callisto Protocol, Forspoken, Hogwarts Legacy, The Last of Us Part I, Star Wars Jedi: Survivor), amelyek minősége meggátolja, hogy egyébként kiváló játékok úgy ragyogjanak, ahogy megérdemelnék.

És ha már ott tartunk, hogy ki mit érdemelne, a mesterségesen felduzzasztott hardverkövetelmények, valamint az elszállt árak tükrében minden, csak nem korrekt, hogy ha valaki egy kisebb vagyont invesztál a konfigurációjába és közben a játékok nem nyújtják az elvárt teljesítményt. Az világos, hogy nőnek a fejlesztési költségek, erre hivatkozva drágultak maguk a játékok is, de ez nem lehet mentség a minőség-ellenőrzési és -biztosítási folyamatok lerövidítésére, az erre szánt büdzsé megkurtítására, ahogy a lehetséges hardverkombinációk nagy számával sem lehet a végtelenségig takarózni.

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy a teljes árat fizető játékost ne tekintsék bétatesztelőnek a kiadók, vagy ha mégis ez a szándékuk, akkor alkalmazzák az Early Access modellt, valószínűleg sokak fejében megfordul a gondolat, hogy nem lenne egyszerűbb hagyni a PC gaminget a fenébe, és inkább konzolt venni, ami ugyan limitációkkal jár, de ugyanakkor hogy kevesebb fejfájást is okoz. Ti hogy vélekedtek erről? Minden körülmények között kitartotok a PC mellett, vagy inkább váltotok? Esetleg már megtettétek, vagy minden platformból tartotok egyet és az adott játék legjobban sikerült verzióját veszítek meg? Szavazzatok!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)