Hirdetés

Sword of Justice - új video a magyar stratégiáról

|

Nagy ritkaság, hogy XX. században játszódó stratégiai játékban magyar egységeket irányíthatunk.

Hirdetés

A Sword of Justice pedig ezt vállalta fel - ahogy magunk írtuk a játékról régebben. "A Sword of Justice a második világháború után játszódik, és egy fiktív történetet dolgoz fel, melyben 12 küldetés során kell küzdenünk rendületlenül.

Nem csak a magyar, de a szlovák, orosz, román, és a többjátékos-exkluzív japán seregekkel is találkozhatunk a már unalmas brit-amerikai-német seregek helyett. A seregek nagyjából húszféle egységből állnak, gyalogosok és páncélosok egyaránt vannak. Nincsenek nehézségi szintek, a játék egy közepes nehézségi fokozaton indul, és a játékos képességeihez igazodik. Az egységeinket fejleszthetjük a küldetések végén szerzett pontokkal."

A fő lényeg a magyar harckocsizó-egységeken van, hiszen a háború alatt több érdekes eszközt gyártottak, ileltve fejlesztettek magyar gyárak és mérnökök, arról nem is beszélve, hogy a magyar hadszintérről szinte egy játékban sem esik szó, pedig Budapest ostroma, a hortobágyi illetve a székesfehérvári harckocsi-ütközetek nyugodtan megérdemeltek volna egy-egy szcenáriót egy második világháborús stratégiai játékban. Ezért is szurkolunk a Sword of Justice készítőinek, akik indie fejlesztőként igencsak profinak tűnő munkával készülnek. Megjelenés valamikor 2012-ben Windows, Mac és Linux alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)