Hirdetés

Super Mario Odyssey - mi mindenre képes Mario sapkája?

|

Újabb 5 percet nézhetünk meg a Super Mario Odyssey-ből, ezúttal tükörsima 60 fpsben. New Donk City tárt karokkal várja az egykori vízvezetékszerelőt, és annak csodasapiját.

Hirdetés

Láttunk már néhány játékmenet anyagot a Super Mario Odyssey nagyvárosából, New Donk Cityből, de ezúttal nem is a környezeten, inkább azon van a hangsúly, hogy Mario mi mindenre használhatja csodasapkáját.

A brit játékáruház, a Game adta ki a videót, amiben kifejezetten az volt a céljuk, hogy teszteljék az interakciós lehetőségeket a Super Mario Odyssey-ben. Leginkább ezért vágták hozzá a kalapot mindenhez ami mozgott. Meg ahhoz is, ami nem.

A Super Mario Odyssey megjelenés 2017. október 27-én várható Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)