Hirdetés

Sunset Overdrive - kiderült, készül-e a folytatás

|

Az új Spider-Man játékon ügyködő Insomniac Games csapata Twitteren válaszolt a Sunset Overdrive folytatása miatt érdeklődőnek.

Hirdetés

Az Xbox One exkluzív Sunset Overdrive színes világával és beteg humorával egy igazi különlegesség volt a konzolra debütáló többi cím között. Sőt, egyes pletykák szerint a játék PC-re is ellátogathat a jövőben. Az alkotók, vagyis az Insomniac Games legújabb játéka, a Spider-Man nemrég lett bejelentve az E3-on, egy rajongó mégis afelől érdeklődik, mi a helyzet a Sunset Overdrive 2-vel.

Twitteren kérdezték az Insomniac Games csapatát az esetleges folytatást illetően, akik nem kerteltek, hanem ezt a meglehetősen konkrét választ adták:

"Jelenleg nem dolgozunk a Sunset Overdrive folytatásán, de nagyon király lenne."

Ti is inkább a Sunset Overdrive 2-t várnátok, vagy adtok egy esélyt az új Spider-Man játékuknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)