Hirdetés

Stronghold Kingdoms - Várépítős MMO

|

Új szereplő az MMO játékok piacán. A Firefly büszkén prezentálja várépítős online játékát, a Stronghold Kingdoms-ot.

Hirdetés

Leleplezte legújabb fejlesztését a Firefly. A napjainkban olyan népszerű MMO stílust próbálják megreformálni a Stronghold szériával elhíresült srácok.

A Stronghold Kingdoms egyelőre alpha állapotban leledzik, de a Firefly tervei szerint az év végén már nyílt béta, majd 2010 elején a megjelenés következik. A Stronghold Kingdoms honlapján egyelőre nem sok információt találunk sajnos. A képek alapján nem egy Empire: Total War lesz a kicsike, de ettől függetlenül még jó is lehet. A fejlesztések, a specializált falvak, és nem mellékesen a jó közösség sok örömet okozhat a szimpla MMO játékokba belefáradt gamereknek. Furcintos diplomácia, véres hadjáratok, fényűző bálok, vagy békés földművelés, és kereskedés várja a bátor lovagokat, akik befizetnek majd egy hónap Stronghold Kingdoms-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)