Hirdetés

Street Fighter V - így könnyű megkedvelni Urient

|

Máris közönség kedvenccé avanzsált a Street Fighter V legújabb karaktere Urien, különleges támadásával ugyanis képes az ellenfeleit kiüttetni saját magukkal.

Hirdetés

A júliusban érkező Juri után bemutatkozott Urien is, mint játszható karakter a Street Fighter V-ben és a játékosok máris megtalálták a módját, hogyan kergessék őrületbe vele ellenfeleiket. Urien V-triggerje az Aegis Reflector, amely képesség egyébként a Street Fighter 3-mal játszóknak ismerős lehet. A trükk abban rejlik, hogy amíg ennek a képességnek él a hatása, addig minden támadást visszatükröz, tehát nem ildomos ilyenkor packázni az Urient irányító játékossal.

Hogy pontosan miért is butaság ilyenkor hadokent bevetni Urien ellen az a fent mellékelt,  a Street Fighterrel foglalkozó YogaFlame24 névre hallgató YouTube csatorna videójából is kiderül. Három esetet mutatnak be, amelyeken durván visszanyal a fagyi. A profi játékosok is próbálgatják már az új bunyós támadásait, az Aegis Reflectoron kívül is van még potenciál Urienben. Az alábbiakban egy koreai játékos Lee Chung Gon, vagyis PoongKo meccseit láthatjátok, és ebből is kiderül, hogy igen meggyőző lett a legfrissebb DLC-vel érkező karakter.

Úgy tűnik tehát, hogy a folyamatos frissítésekkel bővülő Street Fighter V kezd egyre jobban összeállni a DLC-k-nek köszönhetően, ha pedig még többet szeretnétek megtudni a legfrissebb tartalomról akkor a Capcom Unity blogon tovább böngészhettek a témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)