Hirdetés

A Stormregion fejlesztői terepgyakorlaton jártak

|

Ma már nem kötelező a katonaság, azonban egy olyan cégnél, ahol háborús játékokat fejlesztenek nem árt tisztában lenni a profi hadsereg mibenlétével. Emellett egy játék akkor lehet igazán hiteles, ha a készítők megtapasztalják azt a miliőt, amelyben a játékok is játszódnak: akit a helikopter zaja megcsap, sosem szabadulhat az élménytől...

Hirdetés

A hadsereg külön engedélyével néhány szerencsés fejlesztő a Stormregiontól 2 napos terepmunkán vehetett részt a 86. számú Szolnoki Helikopter Ezrednél.
Első nap főleg a Szállító Zászlóalj helikoptereinek hangját és mozgását rögzíthették, majd második nap a Harci Helikopter Zászlóalj vendégszeretetét élvezhették, akik Mi 24-es Hindjeikkel szereztek nekik életre szóló élményt és adtak olyan nyersanyagot, amit a Panzers következő részében szereplő helikopterek lemodellezésében, valamint hangjaik minél élethűbbé tételében tudnak hasznosítani.
A katonák nagyon barátságosak voltak, bárkivel szóba elegyedhettek a fejlesztők, lelkesen meséltek a munkájukról, a katonaságról vagy éppen a járműveikről, érezni lehetett, hogy mindegyik pilóta a repülés és a helikopter megszállottja.
Olyan mennyiségű hasznos és érdekes hátérinfót kaptak Stormregionosok, hogy elhatározták, hogy valamilyen formában ezeket meg fogják osztani a jövőben mindazokkal akik érdeklődnek a játékaik és a haditechnika iránt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)