Hirdetés

Stílusosan állnak bosszút kínzóikon a Hogwarts Legacy macskái, csak egyetlen gond van a dologgal

|

A fejlesztők is értesültek arról, hogy milyen komiszul bánnak egyes játékosok a Roxfort környékén lebzselő cicákkal.

Hirdetés

Minél összetettebb és minél kevésbé kézivezérelt egy játék, annál több olyan lehetőség rejlik benne az interakcióra, amire a fejlesztők sosem gondoltak. Ebben főként a nyitott világú alkotások járnak az élen az Assassin's Creedtől a The Elder Scrollsig, és ami azt illeti, a februárban PC-n, PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X és Series S konzolokon debütált Hogwarts Legacy sem kivétel.

Kevéssel a premiert követően már videóval demonstrálta egy Reddit-felhasználó, hogy az eredetileg bájos biodíszletnek (na jó, meg lehet simogatni mindet) berakott cicusokat mindenféle varázslattal célba lehet venni, köztük a Wingardium Leviosa bűvigével is, hogy lufiként lebegjenek, mielőtt egy támadáshoz használt átok hatására szőrös lövedékké válva jó messzire repülnének. Azt azért tegyük hozzá, hogy ártani sehogy sem lehet az állatoknak.

Hirdetés

Mindenesetre az ilyen és ehhez hasonló kísérletezésekről szóló mendemondák eljutottak a fejlesztők fülébe is, akiknek több sem kellett, és máris összerakták a tökéletes védelmet a macskák számára. Ha célba veszik a kis bolhásokat egy varázslattal, azt először is felfogja a körülöttük létrejövő pajzs, majd pedig a rettegett Adava Kedavra átok sújt le a gaz "állatkínzóra", mint ahogy azt az Avalanche közösségi menedzsere, Chandler Wood által megosztott felvételen is láthatjuk.

Az egyetlen szépséghibája a történetnek, hogy ez az animáció kizárólag belső használatra készült, nem fogják belepatchelni a játékba, azaz senkinek sem kell tartania a macskák bosszújától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)