Hirdetés

Steep - elkaszálták a Nintendo Switch változatot

|

Régóta nem hallottunk róla semmit, és most sem egy közleményből tudtuk meg, hogy a Steep switches változatának fejlesztése határozatlan ideig szünetel.

Hirdetés

Még a konzollal együtt jelentették be, hogy a Ubisoft téli extrémsportos játéka, a Steep is elkészül rá. Egy kicsit elhamarkodott kijelentés volt ez.

Hirdetés

Azóta ha szóba került a switches kiadás, csak annyit tudott mondani a kiadó, hogy a fejlesztők gondokba ütköztek és halasztaniuk kell, vagy ehhez hasonlót, de semmiképp nem valami bíztatót. A napokban egy játékos rákérdezett, hogy mi a helyzet, mire a Steep hivatalos twitter fiókja azt választolta, teljes mértékben a jelenleg is működő, tehát a PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatok bővítésére koncentrálnak, és leállították a switches port fejlesztését.

A közösség érthetően nem örül, de kénytelen lesz megbékélni a helyzettel. Sportjátékból igen kevés jutott egyelőre a platformra, ehhez hasonlóból meg nincs még egy másfelé sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)