Hirdetés

Steelrising, NBA 2K23 és Battlefield 2142 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy vérbe fojtott forradalom élére állunk, hárompontosokat szórunk, és megünnepeljük az egyik meghatározó FPS-széria jubileumát.

Hirdetés

Végre elkezdtek szállingózni az újdonságok, minek következtében önmagunk soulslike-ban történő szívatása és a kosárlabda is megjelent a programkínálatban, de persze az év hátralevő részének legígéretesebb alkotásai még odébb vannak. Ezzel is magyarázható, hogy szerkesztőségünkben a legtöbben újfent (és ezt még biztosan sokszor le fogom írni) valamely korábbi kedvencükhöz nyúlnak vissza.

HP - Kedvet kaptam a DIRT 5-höz, és a Diablo III is visszacsábított egy kis szezonális mókára. Persze ez mind csak alibi, valójában még mindig zavaróan sok szabadidő megy el a Modern Warfare multijára (azon belül a Shoot the Ship kombóra) és nehezen magyarázható ez már azzal, hogy várom a második részt, készülök a multira, meg hasonló dolgok. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy nehezen köt le mostanában bármi, ami nem eszetlen futkosás és lövöldözés, abban reménykedem, hogy ősszel a Ragnarök képes lesz majd beszippantani annyira, hogy kicsit enyhüljön ez a monotematikus posvány, amibe dögönyözném magam.

mazur - Kicsit leragadtam a Cult of the Lamb építgetős-fejlesztgetős részével, kimaxoltam mindent, de most már nem lehet tovább halogatni, neki kell ugrani az utolsó bossoknak. Remélem, hogy nem fogom belevágni a kontrollert a tévébe.

Paca - Beesett a közelmúltban egy rakás társasjáték, most a héten például az Unmatched: Második felvonás és a Root, úgyhogy a hétvége jelentős részét ezek viszik majd el. Emellett visszatérek egy kicsit az elmúlt évek Call of Duty játékaihoz, mert nagyon várom már a Modern Warfare 2-t, illetve barátnőmmel remélhetőleg haladunk majd valamit a The Last of Us Part II-val is, mert továbbra is nagyon érdekel, ő hogy éli majd meg az élményt, ami engem anno igencsak felkavart.

Csirke - Kifizetődött a rengeteg meló, sok suvickolás, a PowerWash Simulator utolsó melóját nyúzom épp, azon vagyok, hogy a titokzatos ősi templom minden egyes négyzetcentimétere újra tiszta lehessen. Rég kapcsolt ki ennyire egy játék, úgyhogy a hétvégén még kiélvezem ezt a maradék pár munkaórát. 

Hirdetés

Zs - Sosem titkoltam, hogy kedvem lelem a prémium mobilos játékokban, az egyik kedvencem, az Iron Marines pedig a héten kapott folytatást az Iron Marines Invasion képében. Nem is sajnáltam rá a 20 dkg téliszalámi árát, így a hétvégén ezzel fogom múlatni a csekélyke szabadidőmet

MattMadzz - Szörnyen unalmas lehetek, de nem tehetek róla, rajongok az FPS játékokért. Szombaton lesz 20 éves a Battlefield franchise, úgyhogy a hétvégén a 2142-vel tervezek játszani, ha pedig abból elég volt, töltök időt a BF3-ban is. Ki szeretném újra vinni a kampányt, aztán jöhet Damavand Peak, Kharg Island és Seine Crossing. Kár, hogy a DLC-s pályákon már szinte senki sem játszik.

Kivi - Természetesen az NBA 2K23 fog pörögni, amivel szemben nagy elvárásain vannak a korábban beharangozott újítások alapján. Az NFL szezon is elkezdődött, de az új Madden szörnyű, úgyhogy itt maradok az igazi meccseknél.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szada - Nyüstölöm tovább az F1 Manager 2022-t, hogy jól beszámolhassak róla, milyen a menedzserjátékokban (Zoo Tycoon, Planet Coaster, Jurassic World Evolution) szakavatott Frontier első száguldó cirkusszal kapcsolatos próbálkozása.

Hunter - Viszonylag sűrű hétvége vár rám, szóval játékra való időm nem lesz sok. A pár óra szabadságba azért belefér majd néhány kör a Tekken 7-ben, mert a védelmi játékom nevetségesen gyenge, és kezdem unni a rage art kivégzéseket Ninától.

Chava - Párizs utcáinak tisztára söprése foglalja le szabadidőm nagyobbik részét, de úgy becsülöm, közel lehet már a Steerising vége. Ezt követően sietek is vissza a Jeges Szelek Völgyébe, hogy farkasszemet nézzek Belhifettel, mert az ördögön keresztül érhetem csak el listám következő tételét, a Heart of Winter kiegészítőt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)