Hirdetés

Steam - elrejtheted, mivel játszottál

|

Ha nem mered bevállalni, hogy hány órát töltöttél a Dota 2-vel, vagy hogy egy percnél többet játszottál a Goat Simulatorral, a Steam béta kliens új frissítésével érkező új funkció lehetővé teszi, hogy letagadd ezeket.

Hirdetés

Ha félszáz órát toltál a Skyrimbe, miközben a főnöknek azt hazudtad, hogy halálodon voltál, nincs gond, a Steam nem fog beköpni.

A Steam béta kliensének aktuális frissítése lehetővé teszi, hogy játszi könnyedséggel kijelöljünk játékokat a könyvtárunkban, és elrejtsük azokat a kíváncsi szemek elől. Az így kiválasztott címek nem jelennek meg többé a publikus listában (kivéve, ha visszaállítjuk), viszont a rejtett játékok kategóriájában könnyen megtalálhatjuk őket.

Sajnos jelenleg korlátozott az elrejtés hatékonysága, mivel gyűjteményünk darabjait továbbra is bárki felfedezheti, aki kicsit kitartóbban is böngészni kezdi nyilvános profilunkat, de még csak egy béta funkcióról beszélünk. A legújabb frissítés további részleteiről a Steamen olvashattok.

Örültök az új funkció bevezetésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)