Hirdetés

State of Decay - ismét javítják, mégsem javul?

|

A fejlesztők folyamatosan irtják az élőhalottak bogarait, ami most egy újabb javítócsomagban csúcsosodott ki.

Hirdetés

Ugyan a State of Decay PC-s változatát még 2013-ra ígérik az Undead Labs fejlesztői és meglebegtették már előttünk a Sandbox DLC csomagot is, most be kell érnünk az Update 3-as frissítéssel.

Az Undead Labs egy újabb, ezúttal nagy méretű javítócsomagot adott ki a State of Decay-hez, amely mától vált elérhetővé. Az ingyenes frissítés többek között javítja az NPC-k, a járművek, a küldetések, az előőrsök és egyéb részletek esetében tapasztalt hibák egy részét.

A State of Decay javításainak teljes listáját megtekinthetitek az Undead Labs hivatalos fórumában, azonban a lefagyott betöltőképernyő problémáját még ez sem biztos, hogy teljesen orvosolni tudja. Jelenleg ez is több, mint a semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)