Hirdetés

State of Decay - november végén jön a Breakdown DLC

|

Az Undead Labs bejelentette a State of Decay Breakdown nevű letölthető csomagjának megjelenési dátumát, a bejelentéshez pedig egy videót is csatolt. Jó lesz ez.

Hirdetés

Lehet, hogy nem a legjobban kidolgozott zombis játék, de a State of Decay több szempontból is példamutató, és olyan élményt tud nyújtani, amilyet korábban még nem tapasztaltunk. Valaki örökbe fogadhatná a srácokat, hogy valami nagyon durva AAA zombis játékot készíttessen velük.

Amíg erre sor nem kerül, addig továbbra is a State of Decay rajongói elvárásainak próbálnak eleget tenni. A november 29-én PC-re és Xbox 360-ra is megjelenő Breakdown DLC 6,99 dollárnak megfelelő összegért lesz kiváltható, és a felhasználók kérései formálták. Kevesebb sztori, több hosszútávú túlélés és megnövelt nehézség várja azokat, akik ezeket sérelmezték az alapjátékban. A Breakdownnal továbbá új ranglisták, új achievementek, új túlélők és új fegyverek is jönnek. Az újdonságokat az alábbi, a feliratok miatt kicsit Zombielandes hangulatú videón tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)