Hirdetés

StarCraft II - Pletykaszinten erősödik a 2009-es korai megjelenés

|

Egy szingapúri megjelenési lista alapján feltételezhetjük, hogy a StarCraft második része 2009 első negyedében érkezik.

Hirdetés

A StarCraftWire.net tartalommegosztó-kommandója érdekes papíranyaggal sokkolja galaktikus lázban szenvedő rajongóit, beszámolójuk szerint megszereztek egy szingapúri játék-megjelenési listát, melynek adatai szerint a StarCraft második részét 2009 első negyedévében dobják piacra. Szerencséjükre legyen mondva beszámolójukat ellátták a pletyka jelzővel és megemlítették, hogy a papíroson feltehetőleg szingapúri megjelenés díszeleg, esetleg a manapság teljesen általánosnak nevezhető félrefordításnak vagyunk áldozatai. Az igazat megvallva leközölt „bizonyítékuk" meggyőző hatása valahol félúton elveszett, bár az ázsiai régióba gyakran elszállítmányozzák stratégiájukat és, mint tudjuk bármi megtörténhet. Április elsején tizenegyedik életévét ünnepli az előd, sokak véleménye szerint az említett dátum tökéletes a StarCraft II megjelentetésére. Ha tényleg így történne, az első negyedévben felénk hajíthatnak holmi bétaféleséget.

Szerintetek a Blizzard április elsején kidobja tizenegy éves játékának várva-várt második részét? Véleményekkel irány a fórum!

starcraft2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)