Hirdetés

Játszd végig az eredeti StarCraft és Brood War kampányokat a StarCraft II-ben

|

Imádtad a klasszikus stratégiát, de nem bírja a szemed az őskori felbontást? Van egy megoldásunk a számodra, és nem is túl bonyolult.

Hirdetés

Ha már nem bírod ép ésszel kivárni, amíg megjelenik a StarCraft II: Legacy of the Void (megértjük), akkor itt egy mod, amivel elütheted az időt. A StarCraft: Mass Recall a klasszikus első rész, és a Brood War kampányát is tartalmazza.

Ezen az oldalon megtaláltok minden szükséges információt a Mass Recall telepítéséhez. A mod nem csak a két epizód teljes kampányát építi be a StarCraft II-be, de ráadásul 3 térképet még hozzá is ad. Ezek a pályák "törölve vagy elrejtve" lettek az eredeti kiadásból. A StarCraft demójában is volt 6 extra küldetés, melyek szintén bekerültek ebbe a verzióba.

A Mass Recall egy ideje már elérhető, és a héten frissítették egy hatalmas adag hibajavítással és átvezető takarítással. Soha jobb alkalom a kipróbálásra. A kampányhoz szükségetek lesz a StarCraft II: Hearth of the Swarm kiegészítőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)