Hirdetés

StarCraft II - mi történik, ha nem csinálsz semmit?

|

A Blizzard humora nem apad el, csak egy kis türelem kell hozzá. Megéri.

Hirdetés

A StarCraft 2: Heart of the Swarm már megjelent egy ideje, épp ezért joggal hihetnétek, hogy már semmi újat nem tudunk mutatni. És mi van akkor, ha a játék legelső poénját szinte biztos, hogy mindenki átugrotta?

A kiegészítő során sok kisebb-nagyobb easter eggbe futhattatok bele, de a legviccesebb jelenet a kampány első percében látható, amin feltehetőleg mindenki átrohant, lévén a sztori ezen része gyakorlatilag a tutorialnak felel meg. Pedig ha türelmesen vártok kiderül, hogy milyen az, amikor egy adjutant is kiakad.

A Blizzard mindig humoránál van, nem kell hozzá április elseje, hogy viccet csináljanak a történet egyes pontjaiból. Persze nem csak ezért szeretjük, ahogy azt a StarCraft II: Heart of the Swarm tesztünkből is láthattátok: jó néhány emlékezetes pillanattal ajándékoztak meg minket a kaliforniai srácok. Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok vagy easter eggetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)