Hirdetés

A Starbound fejlesztői új játékon dolgoznak

|

A Chucklefish bejelentette, hogy a sci-fi játékon túl már egy másik projekttel is foglalkoznak. Egy második csapat fog dolgozni rajta, és lehet, hogy lesznek benne kalózok.

Hirdetés

A nagy sikerű Starbound fejlesztői új projekten dolgoznak, olvasható a Chucklefish munkatársának, Finn Brice bejegyzésében: „Ki fogunk adni egy második játékot a Starbound mellett, egy teljesen új fejlesztőcsapattal. Nemsokára új embereket veszünk fel az Egyesül Királyságból ehhez a projekthez.”

Aki ezt hozzám hasonlóan némi aggodalommal olvasta, az meg is nyugodhat tüstént: „Ez nem fogja lelassítani a Starbound fejlesztését, nem kell aggódni. Segíteni fogom őket a dizájn tekintetében, de teljesen új fejlesztőkkel fogunk dolgozni. Ebben a pillanatban még mindig csak ötletelünk, az egyik, ami folyamatosan visszatér az egy nyílt világú, multiplayer kalóz játék.”

Miután egyik ámulatból a másikba esve játszottunk számtalan órán keresztül a Starbound homokozójában, teljes bizalommal fogadjuk az új projektet. Ti mit szeretnétek látni a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)