Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Bounty Hunter trailer

|

Bevállalom: többek között én is azok közé tartozom, akik ezt a játékot várják a legjobban.

Hirdetés

Rettentően bízom a Bioware tudásában, lehetőségeiben, tehetségében és képességeiben - úgy gondolom, hogy náluk jobb Csillagok háborúja játékot senki sem lenne képes készíteni a Star Wars: The Old Republicból.

Mivel mmoról van szó, így elég sok a bizonytalanság - akár még hosszabbítást is szenvedhet a project, így majd akkor hiszem el a Star Wars: The Old Republic ezévi megjelenését, ha kezemben a doboz és már épp telepítem a játékot. Mindenesetre ez a videó is megerősített abban, hgoy izgalmas kalandok várnak majd - most ugyanis a Bounty Hunterről tudunk meg részleteket és érezhetjük egy kicsit a "bountyhunterség" fílingjét - szép magyarosan fogalmazva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)