Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - lenyűgöző játékot ígér az új trailer

|

Ismét megmutatta magát a Titanfall alkotóinak Star Wars-játéka.

Hirdetés

A nyári játékexpók során meglehetősen sok részletet megtudhattunk a Respawnnál készülő Star Wars Jedi: Fallen Orderről és nem panaszkodhattunk gameplay videók kapcsán sem, hiszen sok percnyi anyagot láthattunk az ismerős és új elemeket egyaránt felvonultató játékmenetből. 

Hirdetés

A nem sokkal A sith-ek bosszúja eseményei után játszódó sztoriban a Cameron Monaghan által játszott Cal Kestist irányíthatjuk majd, akinek nincs éppenséggel könnyű dolga, hiszen padawanként egy olyan időszakban kell túlélnie, amikor tűzzel-vassal irtják a Jediket. Ebbe a világba és Cal küldetésébe enged betekintést a legújabb látványos és atmoszférában is erős trailer: 

A Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése november 15-én várható a főbb platformokra. Mi a véleményetek az új előzetesről, meghozta a kedvet a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)