Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - végre a teljes, 26 perces demót is megnézhetjük

|

Eddig csak olvashattunk róla, de az EA nem akarta tovább húzni a rajongók idegeit.

Hirdetés

Mint ismeretes, az idei EA Play során csak egy kissé megkurtított demót nézhettünk végig, az anyag elejét csak zárt ajtók mögött mutatták meg a helyszínen lévő szerencséseknek. Nem kellett azonban nagyon sokáig várni arra, hogy immár mindenki végignézze, hogyan mászhatjuk meg, majd irányíthatjuk a hatalmas lépegetőt. 

Hirdetés

A demó elején ugyanis erre is sor kerül, valamint feltűnik űrhajónk, sőt annak kapitánya, valamint jedi mesterünk is. Ezekkel egy picit pontosabb képet kaphatunk arról, hogy mi is vár bennünket a novemberben érkező játékban. Ha azonban a lehető legpontosabb képre vagytok kíváncsiak a játékkal kapcsolatban, akkor olvassátok el részletes előzetesünket, amelyben minden fontos infót megtaláltak a Fallen Orderről. 

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)