Hirdetés

Star Wars Galaxis - a webjáték

|

Obi-Wan küldött egy levelet, melyben készülő webes Star Wars RPG-jükről számol be. "Egy olyan újfajta Star Wars RPG van készülőben, amihez nem kell külön program, csak egy böngésző, a játékosok a neten játszhatnak. Ez nem az a szerényebb kiadású fórumos RPG, amiből már készült egy pár, hanem olyan, amiben mindenki készíthet egy karaktert, amit fejleszthet, tárgyakat vehet és adhat el, küzdhet szörnyekkel és játékosokkal is egyaránt. A megvalósítás folyamata már elkezdődött pár hete, konkrét határidő nincs, de valószínűleg egy hónap múlva mindenki bekapcsolódhat a Star Wars univerzumába." Részletek a galaxis.starwars.hu-n.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)