Hirdetés

Az Obsidian egyik művésze Unreal Engine 4-ben alkotja újra a Star Wars: Dark Forces első pályáját

|

Az első képek alapján pedig kijelenthető, hogy elég szép munkát végzett.

Hirdetés

Az Epic motorja már számtalan érdekes projektbe lehelt életet, és viszonylag elég gyakran tűnnek fel az interneten az újabbnál-újabb kísérletezgetések. Most például egy klasszikus Star Wars játék egyik pályáját nézhetjük meg modern köntösben.

Hirdetés

Jason Lewis, az Obsidian Entertainment egyik vezető művésze elkezdte újraépíteni Unreal Engien 4-ben az 1995-ös Star Wars: Dark Forces legelső pályáját, és egész jól halad a munkával, sőt még egy olyan kezdő területet is berakott, ami nem volt benne az alap játékban. A dolog valószínűleg megmarad hobbiprojektnek, ám ettől függetlenül egészen jól fest az új pálya, aminek az egyes részeiről lőtt screenshotokat lejjebb láthatjátok, ráadásul az új képek az eredeti változatok mellé téve remekül mutatják, mennyit fejlődött azóta a technológia.

Ti melyik klasszikus játékot látnátok szívesen Unreal Engine 4 alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)