Hirdetés

Star Citizen - egy egész várost fedeztek fel a forráskódban

|

Még meg sem jelent a Cloud Imperium Games Corporation űrszimulátora, de egy lelkes adatbányász máris hatalmas felfedezést tett a játék forráskódjában.

Hirdetés

A Star Citizen egyjátékos sztorimódjára még biztosan sokat kell várnunk, azonban - ha csak kis mértékben is, de - belekóstolhatunk az űrszimulátor világába. A Max néven működő adatbányász ugyanis egy egész városra bukkant a játék kódjában.

Ez a virtuális település nem más, mint Terra fővárosa, a Prime - egy tengerparti megapolisz, ami két hatalmas eredeti koloniális űrhajó alapjaira épült. 

A várost Max elérhetővé tette ezen a linken, körbe lehet nézni a 3D modellben. A betöltéssel azért vigyázzatok, mert a fájl hatalmas - közel 2 GB memóriát zabál, és könnyen megizzaszthatja a gyengébb gépeket és a böngészőt is.

A Prime ebben a formában természetesen nem részletgazdag (sőt, még tömöríteni is kellett, hogy fel lehessen tölteni), de remélhetőleg a közeljövőben teljes valójában is megtekinthetjük, ha végre megjelenik a Star Citizen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)